joi, 17 septembrie 2015

Afla cum iti poti finanta studiile in strainatate!





15 septembrie 2015

Afla cum iti poti finanta studiile in strainatate! 
Salut!
Anul scolar a inceput si deja te gandesti unde vrei sa mergi mai departe? Studiile in strainatate iti fac cu ochiul, dar si cele din Romania te tenteaza, nu-i asa?

Toamna aceasta la RIUF aducem pentru tine peste 80 de universitati cu peste 6000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA sau doctorat, precum si ultimele noutati in materie de burse si surse de finantare.
Anglia este destinatia preferata a colegilor tai! Si avand in vedere ca peste 50% dintre tinerii romani opteaza pentru continuarea studiilor in UK, trebuie sa stii ca asta se datoreaza faptului ca pot beneficia de multiple surse de finantare: de la imprumuturi guvernamentale pentru acoperirea taxei de scolarizare pana la burse de merit, sociale sau sportive.

In fiecare an, SUA finanteaza peste 2000 de studenti din Romania care vor sa urmeze un program de master sau doctorat la una dintre universitatile americane! Nu mai putin de 9 miliarde de dolari sunt acordate studentilor internationali de catre Statele Unite ale Americii anual.

Tarile nordice sunt printre cele mai dezvoltate din punct de vedere economic si cultural, iar daca pornesti la drum spre Danemarca si Suedia, beneficiezi de taxe zero de scolarizare.
In octombrie ne vedem la RIUF -  Romanian International University Fair cu reprezentanti 
ai peste 80 de universitati din strainatate, pentru a discuta despre oportunitatile pe care l
ai de a deveni student international, asa ca nu uita sa-ti notezi in calendar urmatoarele date:
Stiai ca...?

  • la Coventry University poti urma un program de Ethical Hacking?
  • in UK poti urma un program de master despre The Beatles?
  • exista cursuri care se axeaza pe activitatile unor artisti celebri, precum Beyoncé, David Beckham sau Lady Gaga?

Pentru a afla mai multe informatii despre cum poti aplica la studii in strainatate, vino la RIUF si intalneste-te cu echipa de consilieri EDMUNDO , UNIVERSALIO si EDMERICA.