vineri, 17 aprilie 2015

Mastere internationale cu taxe accesibile

Alege intre Olanda, Belgia, Suedia sau Italia
 
 
16 aprilie 2015
Alege un master accesibil. Olanda, Belgia, Suedia sau Italia?


Esti student si ti-ar placea sa iti gasesti un master international. Stii deja ca studiile in strainatate au numeroase avantaje: invatamant recunoscut  in topurile mondiale, programe axate pe practica sau posibilitatea de a face internshipuri in companii multinationale.

Insa cum faci cu banii?

Noi iti propunem cateva tari in care poti sa gasesti mastere cu taxe de scolarizare accesibile (uneori chiar mai mici decat in Romania). Mai mult, consilierii EDMUNDO pot sa te ajute, in mod gratuit, sa iti pregatesti dosarul de aplicare. Suna bine, nu?

Unde gasesti mastere accesibile?

  • In Olanda, exista programe de master cu taxa de 1.951 euro/an, cu posibilitatea de a o acoperi printr-un imprumut guvernamental. Printre cele 15 universitati partenere EDMUNDO din Olanda, sigur vei gasi un program potrivit, mai ales ca in Olanda se gaseste cea mai diversificata gama de programe cu predare in limba engleza din Europa continentala.
  • Daca te gandesti la Belgia, e bine sa stii ca taxele de scolarizare sunt chiar mai mici decat in Romania, pentru ca programele de masterat sunt finantate de catre stat. Unde poti gasi mai multe oportunitati de practica si de networking decat in Bruxelles?
  • In Suedia, invatamantul universitar este gratuit, chiar si la master. Modelul academic suedez este unic in lume. Este foarte cunoscut pentru tehnicile individuale de studii la toate nivelurile de invatare, studentii fiind responsabili pentru propria dezvoltare.
  • Iar daca iti doresti sa studiezi in Italia, este bine de stiut ca taxele de scolarizare sunt calculate in functie de venitul familiei. Asa ca arunca o privire peste oferta de la Universita Cattolica del Sacro Cuore si apoi ia legatura cu un consilier EDMUNDO.


Afla tot ce vrei sa stii despre studiile in Olanda!

A venit vremea sa iti pregatesti dosarul de aplicare daca vrei sa devii student in Olanda.

Asa ca noi ne-am gandit sa cream un site special dedicat studiilor in Olanda, din care poti afla mai multe despre sistemul de invatamant universitar olandez si despre modalitatile de aplicare.


Mai mult, ai ocazia sa discuti cu studenti romani la universitatile din Olanda si sa le pui intrebari in legatura cu ceea ce studiaza, care este viata de student international si cum se descurca.


Participa la o calatorie antreprenoriala in Amsterdam!

Daca esti clasa a XI-a si iti doresti sa vezi ce inseamna sa fii un antreprenor de succes si cum poti sa ajungi acolo, atunci avem o super oportunitate pentru tine.

Vrem sa iti vorbim despre EX Amsterdam - un proiect al Universitatii Alternative, dedicat descoperirii antreprenoriatului prin invatarea atat de la oameni de succes, cat si prin experiente practice.

Cand si unde?

Te provocam sa iei parte la experienta EX Amsterdam in perioada 28 mai - 2 iunie, la Bucuresti si Amsterdam. Da, ai auzit bine, te luam cu noi la Amsterdam sa cunosti antreprenori din Romania si Olanda, dar si alti tineri exceptionali pasionati de antreprenoriat.

 
Ce vei face?
  • Vei vizita Team Academy - International School of Entrepreneurship - si vei descoperi unul dintre cele mai inovative modele de educatie antreprenoriala din mediul universitar european. 
  • Vei lucra in echipa cu alti tineri, trecand prin provocari care iti vor testa stofa de antreprenor. 
  • Vei interactiona cu studenti olandezi care au propriile lor companii si vei explora Amsterdamul cu ochelarii de antreprenor. 
  • La final, vei primi o evaluare personalizata si o serie de recomandari.
  • Mai mult, ai ocazia sa aplici pentru o bursa completa pentru taxa de participare.
Cum si cand te inscrii?

Pana joi, 30 aprilie, ora 23:59, trebuie sa completezi formularul online

Acceptarea in program se face pe masura ce se primesc aplicatiile. Astfel, pentru a avea mai multe sanse sa fii unul dintre cei 45 de elevi ce vor beneficia de experienta EX Amsterdam, te incurajam sa aplici cat mai curand!