miercuri, 13 mai 2015

Va multumim pentru participarea la ONGFest 2015!

Dragi colegi,

Pe 8, 9 si 10 mai am sarbatorit impreuna comunitatile model. Am realizat ca, fie ca sunt mai mici sau mai mari, din domenii diferite sau cu activitati variate, comunitatile model sunt cele ale oamenilor care, indiferent de situatie sau moment, vin laolalta in sprijinul celor din jurul lor.

In linii mari, ONGFest 2015 a insemnat:
  • Peste 160 de organizatii neguvernamentale participante, din Romania si din afara tarii
  • Peste 100 de activitati creative si educative
  • Peste 50 de dezbateri si seminarii
  • Peste 40 de momente artistice si concerte desfasurate pe scena festivalului.
O selectie de fotografii realizate vineri, sambata si duminica este disponibila pe site-ul ONGFest, la http://www.ongfest.ro/ongfest-2015/galerie-foto/.

Aparitiile ONGFest in presa au fost numeroase si le puteti consulta la http://www.ongfest.ro/ongfest-2015/aparitii-in-presa/. Daca participarea dumneavoastra la ONGFest s-a bucurat de aparitii in presa, ne-ar face placere sa ni le impartasiti.

Daca nu ati completat chestionarul pentru expozanti in parc si doriti sa ne transmiteti feedback-ul dumneavoastra, va invitam sa il completati descarcandu-l de la http://www.fdsc.ro/library/files/chestionar_expozanti_ongfest_2015.docx si sa il trimiteti catre noi pana cel tarziu luni, 18 mai.

Pastram legatura prin intermediul site-ului ONGFest, www.ongfest.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ONGFest, si folosind hashtag-urile #ONGFest si #comunitam.

ONGFest 2015 a demonstrat ca, in Romania, comunitati model exista. Iar sarbatoarea celor ce fac lucruri pentru comunitate continua zi de zi, prin energia si daruirea de care dati dovada fiecare dintre dumneavoastra.

Sadim idei. Comunitam!

Mult spor in continuare,
Echipa ONGFest 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu