miercuri, 25 februarie 2015

Oportunitati pentru studii si oportunitati de angajare

 
 
24 februarie 2015
Saptamana asta avem pentru tine informatii despre cum poti deveni student in Danemarca (unde studiile sunt gratuite), cate ceva despre universitatile care vin la RIUF (adica cel mai important eveniment educational al primaverii) si o recomandare de targ de joburi (pentru viitoarea ta cariera). Noi credem ca ne-am facut temele cum trebuie. Tu ce spui? 
Vrei sa fii student in tara cu cei mai fericiti locuitori?

Vorbim de statul cu rata somajului aproape 0, cu un sistem social care ofera servicii medicale si educationale gratuit tuturor cetatenilor, cu un mediu de afaceri atractiv, unde pana si ministrii merg la munca cu bicicleta. 

Vorbim despre Danemarca.

Iar daca vrei sa devii student international in Danemarca si sa faci parte din sistemul educational in care se investesc cei mai multi bani publici, noi vrem sa iti spunem:

1. Ai timp sa iti pregatesti dosarul pana pe 15 martie. 

2. Consilierii EDMUNDO pot sa te ajute, in mod gratuit, sa aplici la 10 universitati parteneredin Danemarca

Asa ca, pasul urmator este sa completezi un formular cu optiunile tale si un consilier EDMUNDO va lua legatura cu tine pentru a incepe impreuna sa pregatiti dosarul tau de aplicare. 


Iar daca esti curios cum este experienta altor tineri romani ca studenti internationali in Danemarca, atunci gasesti pe blogul EDMUNDO cateva testimoniale.

 
Hai la RIUF si mergi mai departe!

A ramas mai putin de o luna pana la RIUF, targul international de universitati. 

Daca vrei sa te intalnesti cu reprezentantii universitatilor internationale si ai celor mai importante universitati romanesti, daca vrei sa stai de vorba cu consilieri educationali pentru a-ti face planurile pe mai departe, atunci RIUF este locul in care trebuie sa fii.

Cand si unde?
  • 14-15 martie, Bucuresti, Sala Palatului
  • 17 martie, Cluj-Napoca, Sala Polivalenta
  • 19 martie, Galati, Universitatea Dunarea de Jos
In plus, ne vei gasi si la Chisinau, in cadrul MIEF - Moldovan International Education Fair. Pe 20si 21 martie la Moldexpo, Casa Sarbatorii.

 
 Stiai ca...? 
  • La Coventry University rata de angajare la 6 luni de la absolvire este de 100%.
  • Fostul presedinte si vicepresedinte al Costa Ricăi sunt alumni ai University of Essex.
  • Munca de cercetare despre musca tete de la University of Greenwich a fost declarata una dintre cele mai importante 8 descoperiri facute de o universitate din Regatul Unit in ultimii 60 de ani.
Toate aceste universitati vor fi prezente la RIUF. Alaturi de multe altele, despre care iti vom scrie in newsletterele viitoare. Sau pe Facebook.

 
Angajatori de TOP 

Peste 130 de companii cu planuri de recrutare se reunesc la Angajatori de TOP.

 
In aceasta primavara, targul de cariera Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 editii, in Bucuresti si Timisoara si printr-o editie nationala, pe www.hipo.ro:
  •          Angajatori de TOP Timisoara, 13-14 martie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara;
  •          Angajatori de TOP Bucuresti, 27-28 martie, Sala Palatului;
  •          Angajatori de TOP Virtual, 30 martie - 19 aprilie, pe www.hipo.ro
Intra pe www.hipo.ro, afla ce companii poti intalni in aceasta primavara, pregateste-ti CV-ul siparticipa la Angajatori de TOP. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu